جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • مجله فیتنس پرشین
  • کتاب رایگان
  • آموزش حرکات
  • برنامه تمرین
  • برنامه تغذیه
  • مشاوره تمرین
  • دانلود برنامه
  • درباره
فیتنس پرشین | FITNESSPERSIAN
ورود
[suncode_otp_login_form]
گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
عضویت
[suncode_otp_registration_form]

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش شما استفاده می‌شود، و پشتیبانی از تجربه شما در این وبسایت، و برای اهداف دیگری که در privacy policy توضیح داده شده است.

ارسال مجدد کد تایید (00:30)
  • info@fitnesspersian.com
0
fitnesspersian
  • خانه
  • مجله فیتنس پرشین
  • کتاب رایگان
  • آموزش حرکات
  • برنامه تمرین
  • برنامه تغذیه
  • مشاوره تمرین
  • دانلود برنامه
  • درباره
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
ورود - ثبت‌نام

فیتنس مدلینگ چیست؟

1400-04-31
ارسال شده توسط سروش
فیتنس استایل، عضله سازی
فیتنس مدلینگ چیست

فیتنس مدلینگ چیست؟

فهرست مطالب این مقاله

  • فیتنس مدلینگ چیست؟
  • چند نکته‌ی عالی در مورد ورزش فیتنس که باید بدانید:
    • در ورزش فیتنس انتظار دستیابی سریع به نتیجه را نداشته باشید و صبوری کنید.
    • به غیر ممکن‌ها فکر نکرده و واقع‌بینانه هدف‌گذاری کنید.
    • بین پنج تا هفت جلسه تمرین با مربی برایتان کفایت می‌کند.
    • با فیتنس ممکن است تمام سلولیت‌های شما از بین نرود.
  • فیتنس در مردان
  • مدلینگ
  • مد‌لینگ در ایران
  • فیتنس مدلینگ
  • تمرینات فیتنس مدل‌ها
  • رژیم غذایی فیتنس مدلها
  • نحوه‌ی زندگی فیتنس مدل‌ها

اگر اهل ورزش و در تلاش برای حفظ تناسب اندام خود باشید، احتمالا با فیتنس آشنا هستید؛ اما اگر در این‌باره اطلاع چندانی ندارید، ما برایتان توضیح می‌دهیم.

فیتنس نام یک رشته‌ی ورزشی است که شما در آن با رعایت یک رژیم غذایی سالم و اصولی و انجام تمرینات و حرکات ورزشی می‌توانید تناسب اندام خود را به دست بیاورید. در کنار آن هم می‌توانید برای داشتن بدن عضله‌ای که همه دوستدار آن هستند، تلاش کنید. بدن یک فیتنس‌کار انعطاف خوبی دارد و این افراد قلب و عروق سالمی هم دارند. دستیابی به چنین وضعیت بدنی که در عین سلامت بودن، وزن، اندام‌ها، عضلات و ماهیچه‌ها همه در بهترین حالت خود باشند، کار ساده ای نیست. تلاش، زحمت و مراقبت زیادی می‌طلبد. همان‌طور که می‌دانید همه چنین صبر و استقامتی ندارند تا از راه درست و صحیح به اندام ایده‌آل‌شان برسند؛ به همین سبب به داروها، مکمل‌ها و روش‌های فوری برای چربی‌سوزی یا عضله‌سازی پناه می‌برند. کاری بسیار اشتباه که موجب می‌شود سلامتی‌شان به خطر بیفتد چون این وضعیت بدنی که با سرعت به دست بیاید، به همان سرعت هم از دست می‌رود.

فیتنس مدل

پس توصیه‌ی ما به شما این است که اگر به دنبال اندامی ایده‌آل می‌گردید و می‌خواهید تناسب اندام داشته باشید، فیتنس را شروع کرده و از راه و روش درست وارد شوید. راستی فیتنس و بدنسازی را با هم اشتباه نگیرید. این دو رشته شبیه به هم هستند اما در عین حال تفاوت‌های بزرگی با هم دارند.

در فیتنس، هدف ورزشکار رسیدن به تناسب اندام، سایز، قد و وزن مناسب است و قصد دارد به منظور کارکرد بهتر اندام‌ها سلامت بدنش را حفظ کند. همچنین در فیتنس کالری دریافتی روزانه کم است تا چربی سوزی صورت بگیرد و بدن در واقع کمترین درصد چربی را دارد. اما در بدنسازی اینگونه نیست. در بدنسازی، هدف ورزشکار، حجیم سازی و افزایش سایز عضله‌هایش است و به همین دلیل محدودیتی در کالری‌های دریافتی ندارد و از وزن اضافه کردن ابا نمی‌کند. ضمنا در بدنسازی تمرینات زیادی با وزنه انجام می‌شود.

چند نکته‌ی عالی در مورد ورزش فیتنس که باید بدانید:

در ورزش فیتنس انتظار دستیابی سریع به نتیجه را نداشته باشید و صبوری کنید.

یادتان باشد زمانی که برای دستیابی به اندام ایده‌آل خود تلاش می‌کنید، نباید انتظار داشته باشید که خیلی زود نتیجه بگیرید. این کار زمان می‌برد و غیر از آن به وضعیت فعلی بدن شما، وزن کنونی و سن شما هم بستگی دارد. اولین نتیجه از تمرینات خود را حدودا 2 الی 3 بعد خواهید دید و برخی افراد هم پس از گذشت 6 ماه تفاوت اولیه را در بدنشان مشاهده می‌کنند.

 

به غیر ممکن‌ها فکر نکرده و واقع‌بینانه هدف‌گذاری کنید.

قبل از هر چیز باید به شما بگوئیم که همیشه به آن نقطه‌ای که در ذهن‌تان است، نمی‌رسید. اگر یک اندام ایده‌آل و بدون نقص می‌خواهید و گمان می‌کنید با انجام تمرینات فیتنس قطعا به آن می‌رسید، اشتباه می‌کنید. بدن هر کسی با شخص دیگر متفاوت است و همه یک جور نتیجه نمی‌گیرند. بدن برخی افراد سوخت و ساز بهتری دارد و برخی دیگر رشد عضلات سریع‌تری دارند، بعضی‌ها تغذیه‌ی خاصی دارند که از عهده‌ی رعایت آن بر‌می‌آیند در حالی‌که داشتن آن رژیم غذایی برای افراد دیگر سخت و نا‌ممکن است. شما باید ساختار بدنی و ژنتیک خود را در نظر داشته باشید و وضعیت بدنی‌تان را واقع‌بینانه و منطقی ارزیابی کنید. باید بدانید محدودیت‌های بدنتان کجاست و یا در چه چیزهایی بهتر عمل می‌کنید تا بر اساس همان‌ها هدف‌گذاری معقول کرده و برای رسیدن به بهترین فرم بدن خود تلاش کنید.

فیتنس مدلینگ

بین پنج تا هفت جلسه تمرین با مربی برایتان کفایت می‌کند.

در ابتدای کار شما به یک مربی فیتنس نیاز دارید تا شما را منضبط و متعهد کند، تکنیک‌های درست را به شما آموزش داده و غلط‌ها و ایرادات حرکات‌تان را اصلاح کند. مربی می‌تواند برنامه‌ی غذایی خوبی به شما پیشنهاد دهد و انگیزه‌بخش و راهنمای شما باشد. معمولا 5 تا 7 جلسه کار با مربی کفایت می‌کند. پس از آن خودتان هم می‌توانید به تنهایی ورزش کرده و تمرینات را انجام دهید. پس از یک ماه و نیم سعی کنید مربی دیگری بگیرید تا درستی برنامه‌ی ورزشی شما را ارزیابی کند و راهنمای‌تان باشد.پس از آن دیگر به کمک نیاز ندارید و می‌توانید خود ساخته عمل کنید.

با فیتنس ممکن است تمام سلولیت‌های شما از بین نرود.

احتمالا دیگر همه دریافته‌اند که محصول یا روشی معجزه‌گر وجود ندارد که بتواند تمام سلولیت‌های بدن را از بین ببرد. همین‌طور است و حتی هیچ ورزش، تمرین و حرکتی هم نمی‌تواند همه‌ی سلولیت‌ها را برطرف کند. درست است که کاملا از بین نمی‌روند اما اگر ورزش منظم و مستمر داشته باشید و رژیم غذائی صحیح‌تان را رعایت کنید، تا میزان زیادی از حجم سلولیت‌ها کم خواهد شد و یا اینکه آنها کمتر نمایان می‌شوند.

فیتنس در مردان

اگر بخواهیم به طور کلی نگاه کنیم، زنان بیشتر از مردان به تناسب اندام و وضعیت چاقی و لاغری خود اهمیت می‌دهند. شاید هم کمی چاق به نظر رسیدن برای آقایان نگران کننده نباشد. تحقیقات نشان می‌دهد که به طور میانگین میزان مراجعه‌ی مردان به پزشک یا متخصص کمتر از زنان است اما خوشبختانه در سال‌های اخیر این امر تفاوت کرده است و آقایان هم تمایل زیادی به ورزش و فیتنس پیدا کرده‌اند. آنها دریافته‌اند که فیتنس نه تنها از جنبه‌ی ظاهری و زیبایی اندام بلکه به دلیل حفظ وضعیت سلامت جسمی و روحی‌شان نیز قابل اهمیت است. زندگی ماشینی امروزی، عدم تحرک زیاد در مردان، رانندگی پشت ماشین، زندگی‌های کاری پر‌مشغله و ساعات طولانی پشت میز نشینی سلامت جامعه به خصوص مردان را تهدید می‌کند و آنها را در معرض ابتلا به انواع چاقی، بیماری های قلبی عروقی، سکته، دیابت و … قرار می‌دهد. برای رهایی از این مشکلات، حفظ روحیه و تناسب ظاهری نیز به شما پیشنهاد می‌کنیم فیتنس را شروع کنید.

تا به اینجا شما را با فیتنس و کلیت آن آشنا کردیم. اکنون به ارائه‌ی توضیحی در خصوص صنعت مدلینگ می‌پردازیم و پس از آن شما را با فیتنس مدلینگ آشنا می‌کنیم.

فیتنس مدل

مدلینگ

قطعا تا به حال کلماتی چون مدلینگ یا مدل شدن را در صنعت مد و تبلیغات شنیده‌اید. مدلینگ در کل دنیا به این صورت است که طراحان و تولید‌کنندگان زیادی در زمینه‌های مختلف گرد هم آمده، با همکاری یکدیگر محصول تولیدی را توسط مدل‌ها به نمایش گذاشته و در واقع به مردم معرفی می‌کنند. صنعت مدلینگ بسیار پیچیده و تخصصی است و کار هر کسی نیست تا وارد آن شده و به عنوان یک مدل موفق فعالیت کند.

برای مدل شدن باید ویژگی‌ها و شرایط خاصی داشت. ویژگی‌هایی چون: داشتن شرایط ظاهری ایده‌آل( چهره و اندام خوب)، علاقه‌مندی به کار، اراده و پشتکار قوی، خلاقیت و نوآوری، انعطاف پذیری و قدرت تطبیق با شرایط سخت، آمادگی داشتن جهت تغییر در لایف استایل، اعتماد به نفس، هوشمندی و…

البته داشتن تمامی این ویژگی‌ها هر چند برای مدل شدن لازم است اما کافی نیست. هر کسی با این ویژگی‌ها نمی‌تواند یک مدل موفق باشد زیرا در طی کردن این مسیر، نه تنها خود مدل، بلکه بیشتر از آن آژانس‌های مد‌لینگ هستند که نقش دارند. آژانس‌های مد‌لینگ با کشف استعداد، انگیزه و توانایی‌های جوانان آنها را در مسیر مدل حرفه‌ای شدن یاری داده و به آنها جهت می‌دهند. این آژانس‌ها با علم و دانش و تخصصی که دارند، جوانان را آموزش داده و آنها را برای ورود به صنعت مد‌لینگ پرورش می‌دهند. در کشور خودمان هم از این نوع آژانس‌های تبلیغاتی داریم که برای استخدام شدن به عنوان مدل و شروع کار مد‌لینگ می‌توانید به آنها مراجعه کنید. در برخی از این آژانس‌ها سطح آموزش به حدی بالاست که مدل‌ها می‌توانند حتی با سوپرمدل‌ها در خارج از کشور به رقابت بپردازند.

آموزش‌هایی که در آژانس‌های مد‌لینگ به مدل‌ها داده می‌شود، می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

آموزش رژیم غذایی مناسب، ارائه‌ی تمرینات و حرکات ورزشی به مدل‌ها، آموزش راه رفتن روی استیج، آموزش ژست گرفتن موقع عکاسی، روش‌های استخوانی کردن صورت و …

از مدل‌ها در ایران برای تبلیغات پوشاک و ژورنال‌های لباس، بیلبور‌دهای تبلیغاتی، تیزر‌های صدا و سیما و … استفاده می‌کنند.

فیتنس وتناسب اندام

مد‌لینگ در ایران

صنعت مد‌لینگ به طور کلی ( در ایران و جهان) به دو شکل اجرا می‌شود: فتومد‌لینگ و کت‌واک مد‌لینگ

در فتو‌مدلینگ از مدل‌ها عکس‌های زیادی در ژست‌های مختلف گرفته می‌شود و سپس از این عکس‌ها در تبلیغات و بیلبورد‌ها و … استفاده می‌کنند. 80 درصد فعالیت‌های مد‌لینگ در ایران به صورت فتومد‌لینگ است.

کت‌واک مد‌لینگ به این صورت است که مدل‌ها با راه رفتن روی استیج به نمایش زنده‌ی محصولات می‌پردازند و این کار را در حضور تولید‌کنندگان، طراحان و صنعت‌گران زیادی انجام می‌دهند و در واقع از این طریق محصول را معرفی می‌کنند. کت‌واک مد‌لینگ هم در ایران پیشرفت‌های خوبی داشته است.

در مد‌لینگ ایران، تنها آقایان و کودکان اجازه‌ی فعالیت دارند و در حال حاضر فعالیت خانم‌ها در مد‌لینگ غیر قانونی می‌باشد.

قد تعریف شده برای مدل‌های ایرانی 175 سانتی‌متر است و این میزان در اروپا 185 سانتی‌متر می‌باشد. البته استاندارد‌های قدی بیشتر در شاخه‌ی کت‌واک مد‌لینگ مهم است و در فتو‌مدلینگ اهمیت چندانی ندارد.

فیتنس مدلینگ

همانطور که می‌دانید داشتن تناسب اندام امروزه آرزو و خواسته‌ی هر شخصی است. چرا که اندام متناسب نشان می‌دهد شما تغذیه‌ی صحیحی دارید، اهل ورزش هستید و برای رسیدن به این تناسب اندام وقت گذاشته و هزینه کرده‌اید. پس متناسب بودن ارزشمند است. در این بین صنعت پوشاک، جواهرات و تولید‌کنندگان اکسسوری‌هایی مانند کیف و کفش و …. برای نشان دادن محصولات و عرضه‌ی تولیدات‌شان نیاز به افرادی دارند که این محصولات را به مردم نمایش دهند. طبیعی است که به این منظور به سراغ افرادی با اندام متناسب می‌روند. اینجاست که بحث فیتنس مد‌لینگ پیش می‌آید.

یعنی مدل‌هایی که با انجام تمرینات فیتنس به اندام ایده‌آل خود رسیده‌اند و حالا به عنوان مانکن یا مدل در صنعت مد فعالیت می‌کنند. در ادامه بیشتر به این موضوع می‌پردازیم:

شاید بارها در بنر‌های تبلیغاتی و رسانه‌ها افراد ورزشکار و قهرمانان بدنسازی را با بازوها و عضله‌های حجیم دیده باشید که محصولی را تبلیغ می‌کنند اما این امر از نظر حرفه‌ای پیشنهاد نمی‌شود. امروزه تمایل و ذائقه‌ی مردم از بدن‌های حجیم و سنگین وزن به سمت بدن‌ها ی ورزیده، تندرست و سالم، مقاوم و منعطف رفته است. اگر این افراد با چنین بدنی محصولی را تبلیغ کنند، احتمالا باور‌پذیرتر است. دلیل آن می‌تواند این باشد که امروزه خود مردم هم به داشتن تناسب اندام بیشتر اهمیت می‌دهند تا داشتن هیکل‌های عجیب و غریب و حجیم. چون برای قهرمانان با عضله‌های بزرگ و سنگین مشکل سایز و تنوع در انتخاب لباس هست. اما افرادی با اندام متناسب به راحتی می‌توانند پوشاک مورد نیاز خود را در جامعه پیدا کنند. همین است که بحث فیتنس مد‌لینگ بیشتر اهمیت می‌یابد.

هدف فیتنس مد‌لینگ اول حفظ سلامتی و بعد داشتن تناسب اندام است.

فیتنس مدلینگ یعنی چی

تمرینات فیتنس مدل‌ها

فیتنس مدل‌ها چندان به داشتن عضلات بزرگ و حجیم فکر نمی‌کنند بلکه زیبایی اندام و داشتن تناسب مقابل لنز دوربین‌ها و در رقابت بین بقیه برایشان مهم است. یادتان باشد مدل‌های فیتنس هم برای زیبایی اندام خود عضله‌سازی می‌کنند اما به روشی دیگر که با بدنسازان متفاوت است. بیشترین زمان مدل‌های فیتنس برای ساختن عضلات گروهی و اصلی کل بدن صرف می‌شود و سپس وقتی به پایه‌ای از تناسب اندام رسیدند، به شش تکه کردن عضلات شکم و عضله سازی در پا و پشت پا می‌پردازند.

برنامه‌ی تمرینی که فیتنس مدل‌ها دارند از تمرینات بدنسازان کوتاه‌تر و شدیدتر است. نیمی از تمرینات آنها صرف کاردیو(هوازی) و نیم دیگر صرف کار با وزنه‌ها می‌شود. فیتنس‌کاران بر خلاف بدنسازان در تمرینات‌شان، تکرار‌های زیاد با وزنه‌های سبک دارند.

رژیم غذایی فیتنس مدلها

رژیم غذایی ایده‌آلی که مدل‌های فیتنس رعایت می‌کنند با بدنسازان تشابه دارد. هر دو گروه بر مصرف کربوهیدرات، پروتئین، میوه‌ها و سبزیجات تاکید دارند اما مقدار کالری دریافتی آنها متفاوت است. مدل‌های فیتنس حدود 2500 کالری در روز مصرف می‌کنند. آنها کربوهیدرات کم مصرف کرده و مواد غذایی کم چرب مانند میوه و سبزیجات زیاد می‌خورند؛ حال آنکه بدنسازان تا 5000 کالری روزانه دریافت می‌دارند که 50 درصد آن شامل پروتئین است.

نحوه‌ی زندگی فیتنس مدل‌ها

یک فیتنس مدل حرفه‌ای همیشه و در تمام طول سال باید تناسب اندام خود را حفظ کند. وزن و سایز آنها مرتب چک و کنترل می‌شود. حتی گاهی سر گرم‌های وزنی مشکل پیش می‌آید. مدل‌های فیتنس باید مراقب باشند تا میزان چربی بدن‌شان فراتر از هشت درصد نرود. این افراد یک رژیم لاغری سالم را در پیش می‌گیرند و یک رژیم لاغری تمرینی سخت را.

اگر شما هم دوست دارید یک فیتنس مدل حرفه‌ای باشید، می‌توانید از همین امروز زیر نظر یک مربی کار را شروع کرده و برای داشتن یک اندام ایده‌آل راه و روشی سالم را در پیش گیرید.

قبلی با تمرینات با وزن بدن یا بادی ویت آشنا شوید
بعدی تمرین با کش مقاومتی یا کش ورزشی (رزیستنس بند)

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

دانلود رایگان کتاب زبان باشگاه فیتنس پرشین
دانلود رایگان کتاب زبان باشگاه فیتنس پرشین

Soroush 7 | فيتنس و بدنسازي نچرال Sports & Fitness Instruction

🤘🏻Natural

🫀Fitness | Functional | Lifestyle

جستجو
جستجو برای:
دسته بندی مقالات
بایگانی‌ها
  • ژانویه 2025
  • دسامبر 2024
  • نوامبر 2024
  • اکتبر 2024
  • سپتامبر 2024
  • آگوست 2024
  • جولای 2024
  • ژوئن 2024
  • می 2024
  • نوامبر 2023
  • اکتبر 2023
  • سپتامبر 2023
  • جولای 2023
  • می 2023
  • مارس 2023
  • فوریه 2023
  • ژانویه 2023
  • دسامبر 2022
  • نوامبر 2022
  • اکتبر 2022
  • سپتامبر 2022
  • آگوست 2022
  • جولای 2022
  • ژوئن 2022
  • می 2022
  • آوریل 2022
  • مارس 2022
  • فوریه 2022
  • ژانویه 2022
  • دسامبر 2021
  • نوامبر 2021
  • اکتبر 2021
  • سپتامبر 2021
  • آگوست 2021
  • جولای 2021
  • ژوئن 2021
  • می 2021
  • آوریل 2021
  • دسامبر 2020
دسته‌ها
  • آناتومی
  • بانوان
  • بدنسازی
  • برنامه تمرین
  • پرتکرار
  • تغذیه
  • تنیس
  • چربی سوزی
  • حرکات فیتنس
  • دسته‌بندی نشده
  • راننیگ / دویدن
  • رژیم و تغذیه ورزشی
  • سلامتی
  • عضله سازی
  • فانکشنال
  • فیتکست پرشین
  • فیتنس
  • فیتنس استایل
  • مربیان فیتنس
  • ناهنجاری های بدن، حرکات اصلاحی
  • نچرال
  • نکات اصولی ورزش
  • نکات تمرینی
  • ویدیو
fitnesspersian
  • مقالات آموزشی
  • طراحی برنامه تمرین
  • برنامه تغذیه
  • مشاوره فیتنس
  • پرسنال ترینینگ
شبکه‌های اجتماعی ما
پرداخت ایمن با زرین پال
  • مقالات آموزشی
  • طراحی برنامه تمرین
  • برنامه تغذیه
  • مشاوره فیتنس
  • رزرو 10 جلسه تمرین
پرداخت ایمن با زرین پال
شبکه‌های اجتماعی ما
لوگو فیتنس پرشین

طراحی و پیاده سازی سایت توسط soroush_sajedinia@

تمامی حقوق این وب سایت برای فیتنس پرشین محفوط است

ورود ×
کد تایید
لطفاً کد تأیید ارسال شده به را تایپ کنید
ارسال
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
ورود با کد تایید
ارسال مجدد کد تایید(00:30)
حساب کاربری ندارید؟
عضویت
ارسال مجدد کد تایید(00:30)
بازگشت به صفحه ورود
ارسال مجدد کد تایید (00:30)
بازگشت به صفحه ورود

دانلود

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید

آموزش حرکات

حرکات سرشانه

حرکات سینه

حرکات جلو بازو

حرکات پشت بازو

حرکات زیربغل و پشت

حرکات کول

حرکات ساعد

حرکات شکم و میان تنه

حرکات چهار سر ران

حرکات باسن

حرکات همسترینگ

حرکات ساق پا

حرکات هوازی

حرکات با وزن بدن BW