جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • مجله فیتنس پرشین
  • کتاب رایگان
  • آموزش حرکات
  • برنامه تمرین
  • برنامه تغذیه
  • مشاوره تمرین
  • دانلود برنامه
  • درباره
فیتنس پرشین | FITNESSPERSIAN
ورود
[suncode_otp_login_form]
گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
عضویت
[suncode_otp_registration_form]

اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش شما استفاده می‌شود، و پشتیبانی از تجربه شما در این وبسایت، و برای اهداف دیگری که در privacy policy توضیح داده شده است.

ارسال مجدد کد تایید (00:30)
  • info@fitnesspersian.com
0
fitnesspersian
  • خانه
  • مجله فیتنس پرشین
  • کتاب رایگان
  • آموزش حرکات
  • برنامه تمرین
  • برنامه تغذیه
  • مشاوره تمرین
  • دانلود برنامه
  • درباره
آخرین اطلاعیه ها
لطفا برای نمایش اطلاعیه ها وارد شوید
ورود - ثبت‌نام

تقویت عضلات در رشته‌های ورزشی مختلف چه اهمیتی دارد؟

1400-06-25
ارسال شده توسط سروش
عضله سازی، فانکشنال، فیتنس
تقویت عضلات تخصصی رشته های ورزشی

تقویت عضلات بدن، اصلی‌ترین هدف تمام رشته‌های ورزشی است. زمانی که شما ورزش می‌کنید، در واقع بدن خود را وادار میکنید که استقامت و توانایی‌اش را بالا ببرد و از تمامی مهارت‌های بدنی خود استفاده میکنید.

همانطور که میدانید، رشته‌های ورزشی متعددی در دنیای ورزش و فعالیت‌های بدنی وجود دارد. هر کدام از این رشته‌ها، علاوه بر تقویت عضلات بدن، اهداف دیگری را نیز دنبال می‌کنند. شما با چه هدفی ورزش می‌کنید؟ آیا هدف شما از ورزش کردن رسیدن به تناسب اندام است یا تقویت عمومی بدن؟ آیا با علاقه تمرینات ورزشی‌تان را انجام می‌دهید؟

قبل از هر چیز باید بدانید که هر رشته ورزشی، کدام یک از عضلات بدن شما را درگیر می‌کند و چه تاثیری بر روی آنها دارد. ما تصمیم داریم در این بخش اطلاعاتی در خصوص رشته‌های مختلف ورزشی، تاثیرگذاری آنها و عضلاتی را که در بدن درگیر می‌کنند در اختیارتان قرار دهیم. با ما همراه باشید.

تقویت ماهیچه های بدن

بدن دارای ماهیچه‌ها و عضلات زیادی است

فواید تقویت عضلات بدن

فهرست مطالب این مقاله

  • فواید تقویت عضلات بدن
  • بررسی جزییات رشته‌های ورزشی مختلف
    • یوگا
    • تنیس
    • پیاده‌روی
    • شناگری
    • پیلاتس
    • دویدن
    • بدنسازی
  • سخن پایانی

زیبایی اندام و داشتن عضلات قوی، آرزوی هر ورزشکاری است. داشتن شکمی تخت و صاف، اندامی قدرتمند و ورزیده و به طور کلی سلامتی بدن، نیروی شما را برای انجام تمرینات ورزشی چند برابر می‌کند. بدن ما انسانها از عضلات و ماهیچه‌های بسیار زیادی تشکیل شده است. این ماهیچه‌ها و عضلات بدن هستند که به ما نیروی انجام کارهای روزانه و بلند کردن اجسام سنگین را می‌دهند. علاوه بر همه این موارد، زمانی که تمرکز بدن بر روی عضله‌سازی و تقویت عضلات و ماهیچه‌های بدن باشد، چربی‌ها جایی در بدن نخواهند داشت و این موضوع رابطه مستقیمی با تناسب اندام و زیبایی اندام دارد.

آیا تا به حال به این موضوع توجه کرده‌اید که چرا افرادی که چاق هستند و اضافه وزن دارند، توانایی و قدرتی آن چنانی ندارند؟ معمولا این افراد از قدرت بدنی بسیار پایینی برخوردار هستند. علت این است که اصلی‌ترین و مهمترین عضلات بدن، در ناحیه شکم قرار دارند. همانطور که میدانید، اولین محل تجمع چربی‌های اضافی بدن، شکم و پهلو است. از طرفی چربی و عضله بر ضد یکدیگر هستند. هر قدر که چربی‌های بدن و شکم بیشتر باشد، عضلات ضعیف‌تر و پنهان‌تر هستند. در مقابل هر چقدر که عضلات بدن قوی‌تر باشند، در بدن جایی برای چربی وجود ندارد.

زمانی که شما با ورزش کردن، عضلات و ماهیچه‌های بدنتان را ورزیده و قدرتمند می‌کنید، در واقع چربی‌ها را برای تامین نیروی این عضلات، می‌سوزانید. این موضوع می‌تواند یکی از اصلی‌ترین مزایای پرورش عضلات بدن باشد که در نهایت به زیبایی اندام ختم می‌شود. در مقابل شاید همیشه نتوان شکم را زیبا و خوش فرم نگه داشت، اما بتوان با تقویت عضلات شکم و عضلات مرکزی بدن، نیرو و قدرت عضلانی را حفظ کرد.

اکثر رشته‌های ورزشی، تمرکز به خصوصی روی نیروی عضلات شکمی دارند. زمانی که عضلات شکم و عضلات مرکزی بدن قوی باشند، قطعا شما قدرت عمومی بیشتری دارید و می‌توانید در انجام تمرینات ورزشی‌تان موفق‌تر عمل کنید. باور کنید داشتن شکمی قوی، از داشتن شکمی شش تکه، زیباتر و لذت‌بخش ‌تر است.

همچنین باید بگوییم تقویت عضلات مرکزی بدن یا هسته مرکزی، به شما در انجام فعالیت‌های روزانه‌تان و حتی کارهایی ساده مثل راه رفتن، خم شدن، ایستادن و… کمک می‌کند. همینطور باید بگوییم زمانی که هسته مرکزی بدن قوی باشد، ستون فقرات تکیه‌گاه مناسبی دارد و آسیب‌هایی که ممکن است به ستون فقرات وارد شوند، به حداقل خود می‌رسند. بنابراین تقویت عضلات بدن یک هدف بسیار بزرگ در رشته‌های ورزشی است که شما آن را دنبال می‌کنید و در ادامه آن به زیبایی اندام نیز می‌رسید.

حال که اهمیت تقویت عضلات و ماهیچه‌های بدن برای شما مشخص شد، بهتر است تا به ببرسی ورزش‌های مختلف بپردازیم و بگوییم در این ورزش‌ها شما باید چگونه عمل کنید و چه عضلاتی را درگیر می‌کنید.

آناتومی یوگا

بررسی جزییات رشته‌های ورزشی مختلف

  • یوگا

کسانی که به یوگا علاقه دارند، به خوبی می‌دانند که این رشته ورزشی با هدف سوزاندن کالری و سفت شدن عضلات و ماهیچه‌های بدن در دنیای ورزش وارد شده است. یوگا در واقع یک تمرین بدنی _ ذهنی است که پوزیشن‌های کششی و قدرتی زیادی را به همراه دارد. با تنفس عمیق و مدیتیشن، کالری سوزی و عضله‌سازی در بدن اتفاق می‌افتد.یوگا فرم‌های مختلفی دارد و شما می‌توانید با توجه به علاقه و گرایشی که دارید، یکی از این مدل‌ها را دنبال کنید و عضلات بدن خود را تقویت کنید. همچنین باید بگوییم شدت تمرینات یوگا متفاوت است.

شاید بسیاری از افراد گمان کنند که یوگا کمترین تحرک و شدت را به همراه دارد، اما باید بگوییم یوگا ورزشی است که شدت‌ها و تحرک‎های مختلفی را به دنبال دارد و این کاملا به گرایش شما بستگی دارد که بخواهید در کدام شاخه از این رشته فعالیت کنید.

آیا میدانید در یوگا کدام عضلات بدن شما درگیر هستند و یا کدام یک از آنها تقویت می‌شوند؟ به طور کلی در یوگا، عضلات و ماهیچه‌های میانی بدن درگیر هستند. تمامی حرکت‌های یوگا، بر روی تقویت و سفت شدن ماهیچه‌های میانی بدن متمرکز هستند. همانطور که در بخش قبلی نیز به آن اشاره کردیم، تقویت عضلات میانی بدن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و این چیزی است که شما رد یوگا به آن می‌رسید.

آناتومی تنیس - تقویت عضلات

  • تنیس

یکی دیگر از محبوب‌ترین رشته‌های ورزشی، تنیس است. در این ورزش شما به دست ها، بازوها، شانه و انگشتان بسیار قوی نیاز دارید. چرا که برای انجام این ورزش، شما باید بر روی نیروی دست‌هایتان حسابی کار کنید. تنیس یکی از ورزش‌هایی است که تقویت عصب و عضله را به همراه دارد. از آنجایی که شما برای بازی بر روی میز تنیس، به سرعت عمل و قدرت زیادی نیاز دارید، بنابراین پس از گذشت یک بازه زمانی مشخص، شاهد حجیم شدن عضلات درگیر خود می‌شوید.

بیشترین عضلاتی که در ورزش تنیس درگیر هستند، عضلات شانه و بازوها، عضلات ساعد و عضلات پاها است. این عضلات باید برای هماهنگی بیشتر با یکدیگر، از نیرو و توان مناسبی برخوردار باشند و به همین دلیل، ورزش تنیس با هدف تقویت عضلات بدن، می‌تواند گزینه خوبی برای چربی سوزی و تقویت نیروی عمومی بدن باشد.

آناتومی پیاده روی تقویت عضلات

  • پیاده‌روی

یکی از ساده‌ترین، محبوب‌ترین و پرفایده‌ترین رشته‌های ورزشی، پیاده‌روی است. این ورزش هوازی جزو یکی از سالم‌ترین و ساده‌ترین فعالیت‌های ورزشی به حساب می‌آید که ضمن چربی سوزی، به تقویت عضلات بدن نیز می‌پردازد. بسیاری از کسانی که به این ورزش روی می‌آورند، معتقدند که برای انجام تمرینات ورزشی و تقویت عضلات بدن، حتما نیازی به استفاده از وسیله‎های ورزشی متعدد و پیچیده نیست. بلکه می‌توان با همین ورزش ساده در بدن کلی تغییر مفید به وجود آورد.

پیاده‌روی یکی از ورزش‌هایی است که در هر سن و سالی توصیه می‌شود. افراد می‌توانند با توجه به نیروی بدنی که دارند، شدت و سرعت پیاده‌روی را تنظیم کنند. پیاده‌روی عضلات پا، عضلات دوقلوی ساق، عضلات شکم و… را درگیر می‌کند. در واقع در این ورزش ساده، بیشتر عضلات بدن شما درگیر هستند. به همین علت می‌توانیم بگوییم اگر اصول پیاده‌روی را به خوبی رعایت کنید، قطعا تقویت عضلات بدن شما با موفقیت روبرو خواهد شد.

تقویت عضلات -آناتومی شناگر

  • شناگری

شنا یکی دیگر از ورزش‌هایی است که هم به نوعی تفریح محسوب می‌شود و هم یک ورزش عالی برای سفت کردن ماهیچه‌ها و عضلات بدن. شما برای شنا کردن، از قدرت تمامی ماهیچه‌های بدنتان استفاده می‌کنید. به همین علت شنا می‌تواند یک ورزش عالی برای تقویت ماهیچه‌های کل بدن باشد.

شما با شناگری می‌توانید قدرت و حجم عضلات بدن خود را افزایش دهید. این ورزش برای هر خانم و آقایی و با هر سن و سالی مفید است و می‌تواند باعث خوش فرمی اندام‌های بدن شود. آیا میدانید ورزش شنا می‌تواند کالری سوزی و چربی سوزی را در بدن شما افزایش دهد؟ معمولا این ورزش برای سفت شدن و تقویت عضلات و ماهیچه‌های دست، بازو، شانه، پا، شکم و… است و افرادی که به آب علاقه زیادی دارند، این ورزش را برای تقویت عضلات بدنشان انتخاب می‌کنند. بنابراین شما برای انجام این ورزش، باید حسابی عضلات قوی داشته باشید و حتما روی قدرت عضلاتتان کار کنید.

تقویت عضلات -آناتومی پیلاتس

  • پیلاتس

یکی دیگر از رشته‌های پرطرفدار ورزشی، پیلاتس است. این رشته را می‌توان جزو رشته‌های بسیار محبوب دانست. چرا که ترکیبی از فعالیت‌های هوازی است و به دنبال آن، تمرکز بر روی ماهیچه‌های بدن وجود دارد. اولین و مهمترین ماهیچه‌ای که در ورزش پیلاتس درگیر است و نیاز به تقویت دارد، ماهیچه‌های مرکزی شکم است.

شما می‌توانید با انجام پیلاتس، عضلات مرکزی بدنتان را به خوبی تقویت کنید و چربی‌های اضافی را از ناحیه شکم و پهلو دور کنید. در واقع باید بگوییم بیشترین تمرکز این ورزش، بر روی تقویت عضلات و ماهیچه‌های بدن و از جمله شکم است. طی مراحل انجام تمرینات پیلاتس، شما می‌توانید حرکت‌های مختلفی را انجام دهید و روی تک به تک عضلات و ماهیچه‌های بدن خود متمرکز شوید.

تقویت عضلات برای دونده ها

  • دویدن

دوندگی، یک رشته ورزشی بسیار خاص است که طرفداران آن هم افراد خاصی هستند. شاید قدرت جسمانی هر کس اجازه ورود به این رشته حرفه‌ای را ندهد. کسانی که در رشته ورزشی دوندگی فعالیت می‌کنند، در واقع باید از آمادگی جسمانی بالایی برخوردار باشند و عضلات قوی و نیرومندی داشته باشند.

اگر بخواهیم به عضلات و ماهیچه‌های درگیر در هنگام دوندگی اشاره کنیم، باید بگوییم صدها ماهیچه بدن در این ورزش درگیر می‌شوند و باید به نوعی با یکدیگر هماهنگ کار کنند.

برای انجام این ورزش، بدن تحت فشار بسیار زیادی قرار می‌گیرد و به همین دلیل ماهیچه‌های سرینی باید از قدرت بالاتری برخوردار شوند تا بتوانند به شما نیرویی برای دویدن بدهند. عضلات بدن یک دونده، باید به شدت نیرومند باشند و همواره باید به تقویت این عضلات توجه داشت. یکی از اصلی‌ترین عضلاتی که در بدن یک دونده باید تقویت شود، چهارسر ران است. بیشترین عضلاتی که درگیر هستند و به کمک آنها می‌توان به دوندگی ادامه داد، چهارسر ران است. بنابراین شما باید همواره به تقویت و سلامت این عضلات توجه ویژه‌ای داشته باشید.

تقویت عضلات بدنسازی

بدنسازی موثرترین تمرین برای تقویت ماهیچه‌های بدن

  • بدنسازی

همگی به خوبی میدانیم تمرینات بدنسازی مجموعه‌ای گسترده از تمرینات ورزشی است که با توجه به نوع تمرین، بر روی تقویت یکی از عضلات و ماهیچه‌های بدن تمرکز و تاکید دارد. شما میتوانید در تمرینات بدنسازی خودتان انتخاب کنید که میخواهید بر روی کدام یک از اندام‌های بدنتان کار کنید. حتی بسیاری از کسانی که تمرینات رزمی انجام می‌دهند، برای تقویت عضلات بدن خود، از بدنسازی به عنوان یک ورزش مکمل کمک می‌گیرند.

یکی از مهمترین عضلاتی که در بدنسازی بر روی تقویت آن تمرکز می‌شود، عضلات شکم و هسته مرکزی بدن است. تقویت این عضلات اهمیت بسیار زیادی دارد. در واقع بسیاری از تمرینات بدنسازی بر پایه تقویت عضلات شکم هستند. در این میان باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که صدها عضله دیگر از بدن، طی انجام تمرینات بدنسازی تقویت می‌شوند و این موضوع می‌تواند به خوش فرمی اندام و تقویت عضلات در بدن کمک زیادی کند.

به خاطر داشته باشید حتی اگر در رشته ورزشی دیگری به غیر از بدنسازی فعالیت می‌کنید و احساس کردید که توانایی عضلات بدن شما برای انجام تمرینات، کم است می‌توانید با کمک بدنسازی تقویت عضلات و اندام‌هایتان را تجربه کنید.

سخن پایانی

شما برای انجام تمامی فعالیت‌های روزانه‌تان و همچنین انجام ورزش‌های مختلف، به عضلات قوی و نیرومند نیاز دارید. برای اینکه بتوانید عضلات بدن خود را تقویت کنید، باید یک سری تمرینات به خصوص انجام دهید و روی تقویت آنها تمرکز کنید.

در این بخش از اهمیت عضلات در بدن صحبت کردیم و به این موضوع اشاره داشتیم که در هر رشته ورزشی، چه عضلاتی از بدن شما درگیر هستند و شما باید کدام یک از آنها را تقویت کنید. همچنین گفتیم که انجام تمرینات بدنسازی می‌تواند مکمل سایر ورزش‌ها باشد. به خاطر داشته باشید پرورش و تقویت عضلات بدن، نه تنها به زیبایی اندام افزایش توانایی جسمی شما کمک زیادی می‌کند، بلکه باعث سلامتی جسمی شما نیز می‌شود. بنابراین سعی کنید در هر حدی که می‌توانید ورزش کنید و عضلات بدن خود را تقویت کنید.

قبلی هر چیزی که باید در مورد سلولیت و رفع سلولیت بدانید
بعدی آشنایی با بازیابی فعال و غیرفعال در دوران ریکاوری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

دانلود رایگان کتاب زبان باشگاه فیتنس پرشین
دانلود رایگان کتاب زبان باشگاه فیتنس پرشین

Soroush 7 | فيتنس و بدنسازي نچرال Sports & Fitness Instruction

🤘🏻Natural

🫀Fitness | Functional | Lifestyle

جستجو
جستجو برای:
دسته بندی مقالات
بایگانی‌ها
  • ژانویه 2025
  • دسامبر 2024
  • نوامبر 2024
  • اکتبر 2024
  • سپتامبر 2024
  • آگوست 2024
  • جولای 2024
  • ژوئن 2024
  • می 2024
  • نوامبر 2023
  • اکتبر 2023
  • سپتامبر 2023
  • جولای 2023
  • می 2023
  • مارس 2023
  • فوریه 2023
  • ژانویه 2023
  • دسامبر 2022
  • نوامبر 2022
  • اکتبر 2022
  • سپتامبر 2022
  • آگوست 2022
  • جولای 2022
  • ژوئن 2022
  • می 2022
  • آوریل 2022
  • مارس 2022
  • فوریه 2022
  • ژانویه 2022
  • دسامبر 2021
  • نوامبر 2021
  • اکتبر 2021
  • سپتامبر 2021
  • آگوست 2021
  • جولای 2021
  • ژوئن 2021
  • می 2021
  • آوریل 2021
  • دسامبر 2020
دسته‌ها
  • آناتومی
  • بانوان
  • بدنسازی
  • برنامه تمرین
  • پرتکرار
  • تغذیه
  • تنیس
  • چربی سوزی
  • حرکات فیتنس
  • دسته‌بندی نشده
  • راننیگ / دویدن
  • رژیم و تغذیه ورزشی
  • سلامتی
  • عضله سازی
  • فانکشنال
  • فیتکست پرشین
  • فیتنس
  • فیتنس استایل
  • مربیان فیتنس
  • ناهنجاری های بدن، حرکات اصلاحی
  • نچرال
  • نکات اصولی ورزش
  • نکات تمرینی
  • ویدیو
fitnesspersian
  • مقالات آموزشی
  • طراحی برنامه تمرین
  • برنامه تغذیه
  • مشاوره فیتنس
  • پرسنال ترینینگ
شبکه‌های اجتماعی ما
پرداخت ایمن با زرین پال
  • مقالات آموزشی
  • طراحی برنامه تمرین
  • برنامه تغذیه
  • مشاوره فیتنس
  • رزرو 10 جلسه تمرین
پرداخت ایمن با زرین پال
شبکه‌های اجتماعی ما
لوگو فیتنس پرشین

طراحی و پیاده سازی سایت توسط soroush_sajedinia@

تمامی حقوق این وب سایت برای فیتنس پرشین محفوط است

ورود ×
کد تایید
لطفاً کد تأیید ارسال شده به را تایپ کنید
ارسال
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
ورود با کد تایید
ارسال مجدد کد تایید(00:30)
حساب کاربری ندارید؟
عضویت
ارسال مجدد کد تایید(00:30)
بازگشت به صفحه ورود
ارسال مجدد کد تایید (00:30)
بازگشت به صفحه ورود

دانلود

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید

آموزش حرکات

حرکات سرشانه

حرکات سینه

حرکات جلو بازو

حرکات پشت بازو

حرکات زیربغل و پشت

حرکات کول

حرکات ساعد

حرکات شکم و میان تنه

حرکات چهار سر ران

حرکات باسن

حرکات همسترینگ

حرکات ساق پا

حرکات هوازی

حرکات با وزن بدن BW